Ontmoeten & Onderzoeken

Visie

Iets in jou weet al wat het wil doen in dit leven. Soms lopen we vast in het leven omdat gedrag wat vroeger werkte niet meer werkt. Je merkt dat je het even niet weet. De kunst is om dan weer contact te maken met dat deel in jou dat het wel weet! Maar hoe doe je dat? Dat is vaak het begin dat iemand contact opneemt met bijvoorbeeld een coach.  

Coaching

Soms zijn we heel erg aan het zoeken wat de oplossing is voor onze vraagstukken. Dit kan een soort druk of onrust oproepen. Een gevoel van moeten. Het kan zijn dat je het even (nog) niet weet! 

Vandaar dat de coaching een uitnodiging is om jezelf te ont-moeten. Een begin om met wat meer afstand naar jezelf te kijken. In de gesprekken nemen we de tijd om benieuwd te zijn naar een antwoord en eerst te onderzoeken wat je allemaal al wel weet en al wel kan. 

Ik werk volgende de holistische visie (zie meer bij Mijn Visie). Dat betekent dat ik werk met interesse in hoe het nu is en wat je nu bezighoudt. Ik gebruik een aantal methoden en handvatten, die helpen als kaders en om het proces visueel te maken. 

Details

Coaching begint altijd met één kennismakingsgesprek. Om te onderzoeken of we allebei het gevoel hebben dat we samen verder komen. Ook ik zal open en eerlijk zijn of ik denk dat ik de aangewezen persoon ben om mee samen te werken. 

Als we besluiten met de coaching door te gaan, raad ik vaak aan om minimaal 3 gesprekken te hebben. Om tijd te nemen elkaar beter te leren kennen en om minimaal 2 methoden uit te diepen. Methoden die je ook kunnen ondersteunen buiten onze gesprekken.  

Een gesprek duurt 1 uur. In overleg kijken we hoeveel gesprekken nodig zijn. Een sessie kost €55,- exc. BTW (particulier tarief) en €75,- exc. BTW (bedrijfstarief). 

Voor locaties waar we kunnen afspreken: klik hier