Zelf Ontwikkelen & Samen Ontdekken

Visie

Ieder mens kijkt door zijn eigen ogen naar de werkelijkheid. Dat noem ik je visie. Wanneer meer mensen met elkaar hun visie delen, ontstaat helderheid over hoe visies samen-werken. 

Team Visie-Ontwikkeling

Doordat je in een visie uit de inhoud blijft en eerlijk deelt over hoe jij naar de wereld kijkt ontstaat openheid. Door samen naar ieders essentie te gaan ontstaat levendigheid. We creëren op papier een tastbaar, essentieel overzicht waar de gezamenlijke levendigheid op te zien is.

Details

Een team visie-ontwikkeling bestaat uit 2 ontmoetingen per persoon en duurt 2 uur per keer. Na deze sessies komen we samen in een teamsessie van 2 uur. In overleg kunnen we ook een andere route bewandelen.  

Jij mag mij voor de sessie geven wat voor jou juist en kloppend voelt (zie meer bij Pay As You Feel). Bij teamsessies hanteer ik desgewenst ook een richtbedrag.

Ik vraag jou de koffie/thee te betalen op de locatie waar we afspreken. Voor de locaties klik hier. For English click here

In een team visie-ontwikkeling zetten we eerst individueel ieders persoonlijke visie op papier. Vervolgens delen we in een teamsessie ieders persoonlijke visie. Hier maken we de synergie duidelijk en dus waar het team van tot leven komt!
 

Hoe

Ik creëer een sfeer waarin er ruimte is voor alle betrokkenen. Door iedereen de ruimte te geven ontstaat duidelijkheid over wat waar is voor iemand. We laten (vaak sturende) vragen en reacties hierbij achterwege. Als een puzzel is het vaak makkelijker om vanuit deze openheid puzzelstukjes bij elkaar te brengen.

Zo ontstaat een helder overzicht van:

  • Een beeld van een gezamenlijke ideale wereld (Waarom)
  • Ieders unieke talenten (complementariteit) om die wereld te creëren (Hoe)
  • Ieders rol binnen het team (Wat)
Superman.JPG