Ontwikkelen & Ontdekken

Visie

Een visie betekent voor mij letterlijk je kijk op jezelf, op je leven en op de wereld om je heen. Een visie gaat over wat je al weet, wat je al kunt en wat je energie of rust geeft. Het gaat over jouw waarheid.

In jou zit jouw visie verscholen die tot leven komt als er interesse in is. Het is essentieel om bij een visie-ontwikkeling tijd en rust te nemen om al je verbeelding, gedachten en gevoelens te ontdekken. 

Visie-Ontwikkeling

De intentie van visie-ontwikkeling is te horen hoe jij de dingen ervaart en wat jouw waarheid is. Om vooruit te kijken, moet je kunnen terugkijken. Tijdens de visie-ontwikkeling nodig ik je uit je levensverhaal te vertellen.

Vervolgens gaan we jouw visie op papier zetten. De visie kan gaan over je leven, je werk, je passie, je eigen bedrijf. Jij verbeeldt en vertelt wat er in je opkomt. We ontdekken waar jij van tot leven komt! 

Ik schrijf en teken op een papier de gevoelens, gedachten en beelden die bij jou opkomen. 

Details

Een visie-ontwikkeling bestaat uit twee ontmoetingen en duurt twee uur per keer. 

Een visie-ontwikkeling van twee sessies kost €300,- inc. BTW (als je het zelf betaalt) en €420,- inc. BTW (wanneer het bedrijf waar je voor werkt betaalt). 
N.B. Als ondernemer kun je coaching als onkosten op je eigen bedrijf zetten.

Voor de locaties klik hier waar we kunnen afspreken. For English click here

 

Zo ontstaat een helder overzicht van:

- Een omgeving waar jij je fijn voelt (Waarom)
- Waar jij van nature goed in bent (Hoe)
- De vorm of rol waarin jij je talenten kunt uitdrukken (Wat)

Er ontstaat op A-3 papier een tastbaar overzicht waar jouw visie op te zien is. In de tweede sessie ontvang je een document waar jouw visie helder en compact op staat verwoord. 
We onderzoeken wat je nodig hebt om een stap te kunnen nemen om je visie werkelijkheid te maken! 

 
The-Golden-Circle.jpg