Ontwikkelen & Ontdekken

Visie

Een visie betekent voor mij letterlijk je kijk op je leven, op jezelf en op de wereld om je heen. Een visie gaat over wat je al weet, wat je al kunt en wat je energie geeft. Het gaat over jouw waarheid.

In jou zit jouw visie verscholen die naar boven komt als je je levendigheid de ruimte geeft. Het is fijn om daar tijd en rust voor te nemen om al je verbeelding, gedachten en gevoelens met interesse te ontdekken. 

Visie-Ontwikkeling

Tijdens de visie-ontwikkeling gaan we aan de hand van Waarom, Hoe & Wat jouw visie op papier zetten. De visie kan gaan over je leven, je werk, je passie, je eigen bedrijf. 
Jij gaat dromen, verbeelden en vertelt alles wat bij je naar boven komt. We gaan ontdekken waar jij van tot leven komt!
 

Hoe?

Ik creëer een sfeer waarin je ruimte voelt. We laten beperkende kaders voor wat ze zijn. Ik schrijf en teken op een papier alle gevoelens, gedachten en beelden die bij jou opkomen. 

Zo ontstaat een helder overzicht van:

  • Een beeld van je ideale wereld (Waarom)
  • Je talenten om die wereld te creëren (Hoe)
  • De vorm waarin jij je talenten kunt inzetten (Wat)

 

In de visie-ontwikkeling maak je contact met je levendigheid. Het herkennen van dat gevoel geeft je kracht bij wat je doet in je dagelijks leven. Er ontstaat op A-3 papier een tastbaar overzicht waar jouw levendigheid op te zien is. Na afloop krijg je ook een document waar jouw visie helder en compact op staat verwoord. 
 

Details

Een visie-ontwikkeling bestaat uit 2 ontmoetingen en duurt 2 uur per keer. In een optionele derde sessie kan ik je helpen je visie in een structuur te vertalen voor bijv. je website. 

Een visie-ontwikkeling van 2 sessies kost €225,- exc. BTW. Mocht je dit niet kunnen betalen dan wil ik je uitnodigen om contact te zoeken met me. Belangrijk is dat je je welkom voelt. 

Voor de locaties klik hier. For English click here